2013-09-18 17:06:31• hírek • Kocsis Zoltán

Kisorsoltuk lájkolós versenyünk ötödik nyertesét

Partnereinkkel, az Aquastar aquaparkkal, a Mark Manufaktur cipőgyárral és a Creative Hobby Shop üzlettel három hete indítottuk útnak közös lájkolós játékunkat. Lassan a játék végéhez érünk és megvan az ötödik nyertesünk is. Akinek eddig nem kedvezett a szerencse, ne adja fel: pénteken még összejöhet.

Korábban Györfi Éva és Tatár Beatrix egy-egy családi belépőjegyet nyert Szatmár megye egyetlen aquaparkjába, az Aquastarba, majd Harkai Yvett 50 lejes vásárlási utalvány nyert, amit a megye egyetlen hobbiüzletében, a Creative Hobby Shopban válthat be, végül pedig Molnár Tamás örülhetett a Mark Manufaktur cipőgyár ajándékának. Ötödik nyertesünk, aki nem más, mint Debreczeni Noémi, a Creative Hobby Shop 50 lejes vásárlási utalványának örülhet.

Eddigi nyerteseinknek gratulálunk, a többieknek pedig üzenjük: ne csüggedjenek, hisz még hátra van egy sorsolás, amikor a Mark Manufactur ajándékát nyerhetik meg. Mindehhez nem kell mást tennetek, mint lájkoljátok a Szatmár.ro Facebook-oldalán megosztott cikkek valamelyikét.

Ne feledd tehát, olvasd Szatmár megye legolvasottabb hírportálját, lájkolj és nyerj!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: